follow Catalog firme » Casa decoratiuni » Butoaie lemn » Firme butoaie stejar » Butoaie stejar arges
  home     Firme butoaie stejar   Butoaie stejar arges

Butoaie stejar

butoaie stejar arges,butoaie stejar mioveni (ARGES)
Firma noastra se ocupa cu reconditionarea totala a butoaielor din stejar indiferent de capacitate. Se acorda garantie si factura ! firma noastra mentine datina de prelucrare a lemnului din tata in fiu si vrem sa pastram traditia in acest domeniu. pe parcurs am colaborat cu mai multe crame din tara. pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744835333, persoana..
0744 *** ***Click aici!
butoaie stejar pentru coniac,butoaie stejar pentru vin (ARGES)
Sc butirom baril srl se ocupa cu prelucrarea butoaielor din stejar de 225l si 300l pentru invechirea vinului si a coniacului. butoaiele se diferentiaza prin procesul de prajire. cele patru nivele (lejer, mediu, mediu plus si forte), ce elibereaza din lemn diferite arome specifice (vanilie, cacao, cafea si migdale). pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0757 *** ***Click aici!
reparatii butoaie stejar,vanzari butoaie stejar (ARGES)
Achizitionat debitat si confectionat butoaie lemn pentru pastrarea bauturilor alcoolice. confectionez butoaie cu o capacitate de la 3l....2000l. efectuam si reparatii la butoaie. Va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0760 *** ***Click aici!